Izvor: Blic, 11.Maj.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba poginula, dve teže povređene u čudnoj saobraćajki u Prokuplju

Jedno lice je preminulo od zadobijenih povreda, a dve osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Blacu na raskrsnici ulica Radoša Jovanovića, Kralja Petra i Karađorđeve, saopštila je danas Policijska uprava u Prokuplju.

Vozač "opel kadeta" Miljan M.(31) iz Blaca udario je u bicikl sa pomoćnim motorom na raskrsnici, a bicikl je, odletevši, u blizini pešačkog prelaza, udario u prolaznika Zarana M.(70) iz Kutlovca, opština Blace, koji je kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od zadobijenih povreda preminuo.

Vozač bicikla S.Ž.(16) iz Blaca je pao na raskrsnici zajedno sa licem koje je bilo sa njim na biciklu M.Đ.(16). Biciklista je je lakše povređen, a njegov saputnik zadobio je teže povrede, saopštili su iz policije.

Prema navodima iz policije, uzrok nesreće je nepropuštanje bicikla sa pomoćnim motorom sa prvenstvom prolaza od vozača "opel kadeta".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.