Izbor za „Mis višnje“

Izvor: juGmedia, 30.Jun.2015, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbor za „Mis višnje“

PROKUPLJE – U okviru manifestacije „Dani višnje“ i 10. Topličkog sabora višnjara u nedelјu 5. jula u Velikoj Plani sa početkom u 13 časova održaće se izbor za „Mis višnje“.

Po propozicijama izbora kandidatkinje treba da budu starije od 15 godina s tim da učesnice koje imaju manje od 18 godina za učešće moraju imati saglasnost roditelјa.

Kako bi učestvovale na takmičenju kandidatkinje treba  da budu obučene u narodnu nošnju, ali je i  dovolјno >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je da imaju belu suknju i belu bluzu i samo jedan detalј koji asocira na narodnu nošnju.

Mis, prva i druga pratilјa biće nagrađene putovanjem u Veneciju.  Sve zainterovane devojke za učešće na izboru za mis mogu se prijaviti na telefone 027/ 324-494 i 064/ 027 26 46.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.