Iz ribarnice ukrali prehrambene proizvode

Izvor: juGmedia, 17.Feb.2016, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz ribarnice ukrali prehrambene proizvode

PROKUPLJE- Policija je u Prokuplju uhapsili F.A. (24) i D.A. (19) iz tog mesta zbog sumnje da su počinili krivično delo teška krađa, saopšteno je danas.

Njih dvojica, sumnja se, su zajedno sa maloletnim licem, 17. februara oko 1. čas obili ribarnicu u Prokuplju iz nje koje su ukrali dve kartonske kutije sa prehrambenim proizvodima.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Prokuplju.

Protiv maloletnika će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PK: Krali hranu iz ribarnice!

Izvor: OkRadio.rs, 17.Feb.2016

Ubrzo nakon što su obili ribarnicu iz koje su ukrali 2 kutije sa prehrambenim proizvodima, policija je uhapsila dvojicu mladića koji se sa još jednim maloletnikom sumnjiče za ovu krađu. Osumnjičeni 24-godišnji F. A, 19-godišnji D. A. i maloletnik obili su ribarnicu 17. februara oko 1 sat iza...

Nastavak na OkRadio.rs...

Lopovi uhapšeni u pokušaju da opljačkaju ribarnicu

Izvor: Blic, 17.Feb.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, neposredno nakon počinjenog dela, uhapsili su F.A. (24) i D.A. (19) iz Prokuplja, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teška krađa...Za mladiće se sumnja da su u saizvršilaštvu sa maloletnim licem, sat vremena nakon...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.