IZVUKAO ŽENU IZ ZAPALJENE KUĆE: Heroj iz Prokuplja bez razmišljanja sprečio SMRT KOMŠINICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 15:37

IZVUKAO ŽENU IZ ZAPALJENE KUĆE: Heroj iz Prokuplja bez razmišljanja sprečio SMRT KOMŠINICE

Jeziv požar.
Jedan život je spašen zahvaljujući brzoj reakciji hrabrog meštanina sela Kostenica kod Prokuplja. Naime, juče tokom prepodneva, izbio je požar na pomoćnoj zgradi u selu, koji se ubrzo proširio na glavnu kuću.
Hitna intervencija
Meštanin je, suočen sa opasnošću, bez razmišljanja pritrčao da pomogne. Iz zapaljene kuće uspeo je da izvuče ženu, čime je sprečio tragediju. Njegova hrabrost i odlučnost su bile od presudnog značaja u ovoj situaciji.
- U kući je u tim trenucima bila žena, inače vlasnica kuće. Njen život spasen je samo zahvaljujući požrtvovanosti prolaznika, koji je izvukao iz kuće i zvao vatrogasce - rekao je izvor upoznat...
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.