Hitna pomoć zbrinula starijeg čoveka iz sela kod Prokuplja koji je životno ugrožen

Izvor: JužneVesti.com, 05.Avg.2021, 22:16

Hitna pomoć zbrinula starijeg čoveka iz sela kod Prokuplja koji je životno ugrožen

Starijeg čoveka iz sela Donja Toponica kod Prokuplja koji je jako lošeg zdravlja i koji već danima ne dobija pomoć nadležnih službi, nakon pisanja Južnih vesti zbrinula je Hitna pomoć, kaže jedan od njegovih komšija.

Već nekoliko dana, kako su navele komšije, niko nije pružio adekvatnu pomoć starijem čoveku koji živi u nehumanim uslovima. Međutim, nakon njihovog apela preko medija da nadležne službe preduzmu nešto, istog dana su i konačno reagovale.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Komšije sada kažu da je čovek kome je narušeno zdravlje najzad zbrinut.

Samo da vam javim da su došli iz Hitne pomoći, okupale ga komšije i preuzeli su ga - navodi komšija.

Podsetimo, iz prokupačke Hitne pomoći su potvrdili Južnim vestima da su u utorak, 3. avgusta, uveče bili kod tog pacijenta, te su naveli da su ga zatekli u nehumanim uslovima, da u zapisniku piše da je zapušten socijalni slučaj i da su obavestili Centar za socijalni rad u Prokuplju.

Iz Centra za socijalni rad su potvrdili da je pacijent korisnik socijalne pomoći, ali i da dopis iz Hitne još nije stigao i da je čoveku potrebno lečenje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Životno ugrožen čovek iz sela kod Prokuplja sinoć ponovo vraćen kući, sada konačno u bolnici

Izvor: JužneVesti.com, 06.Avg.2021, 12:22

Starijeg čoveka iz sela Donja Toponica kod Prokuplja koji je jako lošeg zdravlja i kojeg je juče zbrinula Hitna pomoć nakon što danima nije dobio zdravstvenu pomoć, sinoć su ponovo vratili u selo i pokušali da ga tu ostave, kaže jedan od njegovih komšija. Iz prokupačkog Centra za socijalni...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.