Hapšenje u Prokuplju: Provalili u više kuća i odneli novac, zlato i električne aparate

Izvor: B92, 28.Apr.2021, 20:56

Hapšenje u Prokuplju: Provalili u više kuća i odneli novac, zlato i električne aparate

Prokuplje -- U Prokuplju uhapšene dve osobe osumnjičene za više krađa.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, operativnim radom, rasvetlili su seriju teških krađa i uhapsili N. J. (1970) i D. B. (1990), dok će protiv 28-godišnjeg muškarca podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

Sumnja se da su oni, od maja 2020. godine do aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove godine, provalili u više kuća i prodavnica na području grada i okolnih mesta iz kojih su ukrali novac, zlato, televizore, električne brusilice i bušilice, kao i druge električne aparate i alat.

Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim delima procenjuje se na oko 700.000 dinara.

Deo ukradenih predmeta je pronađen i biće vraćen vlasnicima.

Osumnjičenima N. J. i D. B. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu, saopštila je Policijska uprava Prokuplje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.