HOROR u Prokuplju: Zatvorenik PROGUTAO ŽILET, ne dozvoljava lekarima da ga izvade

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2018, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR u Prokuplju: Zatvorenik PROGUTAO ŽILET, ne dozvoljava lekarima da ga izvade

Pretpostavlja se da je sečivo umotao u nešto kako bi ga lakše progutao

Pritvorenik prokupačkog Okružnog zatvora D.I. (31) progutao je žilet i hitno je prevezen u Opštu bolnicu "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju. Trenutno se pomno prati njegovo stanje, jer je odbio lečenje.

Pročitajte i:

Reč je o osobi koja ima podeblji dosije i, po svemu sudeći, lažni identitet. On je uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog teših krađa kao Albanac iz Kosovske Mitrovice. Počinio je više krađa u selima opštine Kuršumlija. Kasnije je utvrđeno da su mu to lažna dokumenta i da je iz Vlasotinca.

Iako je od njegovog hapšenja prošlo tri nedelje, istražnim organima još nije stigla zvanična potvrda iz prokupačke policije o njegovom identitetu.

Kako je pritvorenik odbio lečenje u bolnici, a na snimcima koji su mu urađeni vidi se da ima strano telo u organizmu, trenutno se pomno prati njegovo stanje.

- Žilet je najverovatnije umotao u nešto kako bi ga lakše progutao. Čekamo da vidimo šta će se dalje desiti, jer on nije za saradnju - saznaje se od izvora bliskog istrazi.

Ovo nije prvi put da pritorenici na ovaj način skreću pažnju na sebe. To obično čine oni koji su osuđeni za teža krivična dela, verovatno da bi imali veće šanse za bekstvo, jer moraju u bolnicu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.