Filmski festival za vikend u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jun.2015, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmski festival za vikend u Prokuplju

Od 5. do 7. juna u Bioskopu „Toplice“ organizuje se Festival evropskog filma na kojem će se prikazati šest filmova.Ulaz je besplatan, a projekcije su od 18 i 20 sati.

U petak Festival počinje španskim filmom „Konzul iz Bordoa“ koji će se prikazati u 18 sati, a od 20:15 sati na repertoaru je hrvatski film „Kauboji“.

U subotu od 18 sati se daje mađarski film „Ispit“, a od 20 sati irsko-nemačko-britanski film „Brza hrana >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << “. Za nedelju od 18 sati je najavljen finsko-švedski film „Srce lava“, a Festival se u 20 sati zatvara filmom „Kraljevska afera“ iz dansko-švedsko-češki kooprodukcije..

Jedan od organizatora Žikica Jovanović kaže da je ovo prvi put da se Festival organizuje u Prokuplju i da mu je cilj predstavljanje najboljih evropskih filmova.

Festival organizuju prokupački Dom kulture i EU Info Kutak Niš.

Ulaz je za sve projekcije besplatan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.