Februarsko uređenje zelenila u Prokuplju

Izvor: juGmedia, 16.Feb.2015, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Februarsko uređenje zelenila u Prokuplju

PROKUPLJE – Radnici JKP „Čistoća“ u Prokuplju završili su orezivanje drveća i čišćenje šiblјa u ulici prema gradskom groblјu i na delu puta prema Maloj Plani, a narednih dana te poslove nastaviće i u ulici Vasilija Đurovića Žarkog, od Duvanske stanice do železničke rampe.

Drveće čija je visina ispod 4,5 m onemogućava nesmetano odvijanje saobraćaja, često se dešava da grane oštećuju cerade kamiona, pa je neophodno redovno orezivanje, pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << na pomenutim putevima.Prema rečima direktora JKP „Čistoća“, februar je mesec kada se vrše pripreme za prolećnu sadnju. U stakleniku „Zelenilo“ pripremlјeno je oko 50 hilјada rasada cveća, od kojih će više od polovine biti zasađeno u gradskim parkovima, dok je ostatak namenjen prodaji.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.