Dvojica Sirijaca uhapšena u Prokuplju

Izvor: RTS, 19.Jan.2019, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica Sirijaca uhapšena u Prokuplju

Dva državljanina Sirije uhapšena su u Prokuplju zbog sumnje da su pokušali da počine krađu. Sumnja se i da su obili prostorije DSS-a i Nove Srbije.
Uhapšeni su I. B. (20) i M. B. (27) iz Sirije. Oni se terete da su u noći između 17. i 18. januara polomili prozorsko staklo na jednom privatnom stanu u Prokuplju i nakon toga ušli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u prostorije, odakle su pokušali da otuđe predmete, a sumnjiče se i da su iste noći obili ulazna vrata prostorija stranaka Demokratska stranka Srbije i Nova Srbija.

Kako se navodi, obojici je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.