Izvor: JUGpress.com, 07.Feb.2022, 00:09

“Dubočica” pobedila u Prokuplju

LESKOVAC

Utakmica pretkola kupa Srbije, koji nosi ime po proslavljenom treneru Branislavu Pokrajcu, praktično osmine finala, između „Topličanina“ iz Prokuplja i „Dubočice 54“ odigran je u SRC „Dubočica“ umesto u Prokuplju. Domaćinstvo je zamenjeno na zahtev gostiju s obzirom da su uslovi u njihovoj sportskoj hali neadekvatni za održavanje utakmica. U duelu između članova „A“ i „B“ >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << grupe Superlige veliki favorit su bili leskovčani, što su i pokazali na terenu. Gosti su se borili koliko su mogli, ali domaćin je brzo stvorio prenost koja je garantovala miran tok utakmice i plasman u sledeće kolo.

RK „Dubočica 54“ je igrala u sastavu: Gašić, Cvetković, Stanović, Radulović 2, Marinković, Grubić 9, A. D. Pavlović 4, Mađar, Mitrović 1, Spasić 2, Matović 1, Atanasković 4, Ristović 1, A. V. Pavlović 5, Anđelković 3, Kocić

Utakmice četvrtfinala kupa igraće se u sredu 9. mart 2022. godine, a u Leskovac će gostovati nedan od klubova koji su bili plasirani od prvog do četvrtog mesta u takmičarskoj sezoni 2020./2021. – RK „Vojvodina,“ RK „Partizan“, RK „Metaloplastika“ i RK „Železničar 1949“.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.