Državni revizori “češljaju” RTS

Izvor: BKTV News, 06.Mar.2013, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državni revizori “češljaju” RTS

Državna revizorska institucija (DRI) danas je počela reviziju završnog računa budžeta Srbije za 2012. godinu i budžeta nekoliko lokalnih samouprava.

Revizori su počeli kontrole finansijskih izveštaja i pravilnosti poslovanja Ministarstva omladine i sporta, Republičke direkcije za imovinu i Republičkog geodetskog zavoda.
Na proveri su budžeti za 2012. godinu Loznice, Aranđelovca, Bosilegrada, Kosjerića, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Prokuplje i beogradske opštine Surčin.
DRI je počela i proveru poslovanja u prošloj godini Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, kao i Agencije za lekove i medicinska sredstva.
Na spisku javnih preduzeća i preduzeća koja koriste budžetska sredstva čije finansijske izveštaje kontrolišu državni revizori su Javno gradsko saobraćajno preduzeće Novi Sad, Gradska stambena agencija u Nišu, Radiodifuzna ustanova Radio televizija Srbije, Elektroprivreda Srbije, PTT saobraćaja Srbija, Parking servis u Beogradu.
Izvor: Beta
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.