Dogovor o azilu za pse

Izvor: TvojPortal.com, 05.Maj.2011, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor o azilu za pse

KURŠUMLIJA 05. 05. 2011  Izvor: Press,Beta
Po hitnom postupku - Četiri opštine Topličkog okruga saglasne
Na inicijativu opštine Kuršumlija, četiri opštine Topličkog okruga juče su se usaglasile da finansijski učestvuju u proširenju i aktiviranju azila za pse u selu Trbunje kod Blaca.


- Predsednici opština Blace, Prokuplje i Žitorađe potvrdili su juče opštini Kuršumlija da će učestvovati u obnovi postojećeg azila za pse. Narednih dana >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << biće formirana komisija koja će izvršiti procenu tog objekta u Trbunju da bi se tačno znalo koliko je potrebno uložiti u njegovu obnovu - rekao je zamenik predsednika opštine Kuršumlija Dejan Milošević.
Prema njegovim rečima, problem azila biće rešen po hitnom postupku jer sve četiri opštine imaju velike probleme sa psima lutalicama.
opširnije možete pročitati na ovom linku

azil za pseKURŠUMLIJApsi lutaliceToplički okrug

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.