Izvor: Beta, 26.Mar.2011, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do kraja godine posao za još 700 radnika u Prokuplju

PROKUPLJE, 26. marta 2011. (Beta) - Firma "Leoni" iz Prokuplja, koja proizvodi automobilske kablove, otvorila je novu proizvodnu halu u tom gradu na 7.000 kvadratnih metara u kojoj planira da do kraja ove godine zaposli još oko 700 novih radnika.

To preduzeće, koje je deo nemačke firme koja je u automobilskoj industriji medju vodećim svetskim proizvodjačima, tokom 2010. izvezlo je na zapadno tržište robu u vrednosti od oko 20,1 milion dolara.

Firma "Leoni" svoje proizvode najčešće plasira na tržište Francuske, Italije u Rusije, a u prokupačkoj opštini radi nepune dve godine.

Rezultati analize poslovanja koju su uradili ekonomisti Privredne komore u Nišu su pokazali da je na rang listi najuspešnijih od 446 preduzeća Topličkog, Nišavskog i Pirotskog okruga, prokupačko preduzeće "Leoni" zauzelo drugo mesto odmah iza pirotskog "Tigra".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Do kraja godine posao za još 700 radnika u Prokuplju

Izvor: NaDlanu.com, 26.Mar.2011

PROKUPLJE, 26. marta 2011. (Beta) - Firma "Leoni" iz Prokuplja, koja proizvodi automobilske kablove, otvorila je novu proizvodnu halu u tom gradu na 7.000 kvadratnih metara u kojoj planira da do kraja ove godine zaposli još oko 700 novih radnika.To preduzeće, koje je deo nemačke firme koja je u automobilskoj...

Nastavak na NaDlanu.com...

FIRMA "LEONI" ZAPOŠLJAVA 700 NOVIH RADNIKA

Izvor: Kurir, 26.Mar.2011

PROKUPLJE - Firma "Leoni" iz Prokuplja, koja proizvodi automobilske kablove, otvorila je novu proizvodnu halu u tom gradu na 7.000 kvadratnih metara u kojoj planira da do kraja ove godine zaposli još oko 700 novih radnika...To preduzeće, koje je deo nemačke firme koja je u automobilskoj industriji...

Nastavak na Kurir...

Do kraja godine u Leoniju posao za još 700 radnika

Izvor: Capital.ba, 27.Mar.2011, 14:57

PROKUPLJE, Firma 'Leoni' iz Prokuplja, koja proizvodi automobilske kablove, otvorila je novu proizvodnu halu u tom gradu na 7.000 kvadratnih metara u kojoj planira da do kraja ove godine zaposli još oko 700 novih radnika. To preduzeće, koje je dio njemačke firme koja je u automobilskoj industriji...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.