Devojčice povređene na pešakom prelazu

Izvor: RTS, 06.Dec.2014, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčice povređene na pešakom prelazu

Petnaestogodišnje devojčice M. A. i I. B. iz Prokuplja teško su povređene večeras oko 20.30 časova, kada je na njih, na pešačkom prelazu naleteo automobil.

Kako je za RTS potvrdila portparolka prokupačke bolnice doktorka Marija Despotović, M. A. je zadobila povredu lobanje, a I. B, prelom potkolenice.

Posle dijagnostike, obe devojčice su upućene u Klinički centar u Nišu.

Do nesreće je došlo dok su zajedno prelazile ulicu na pešačkom prelazu u ulici Ratka Pavlovića u Prokuplju, kada je na njih naleteo automobil.

Policija ispituje uzrok saobraćajne nesreće.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIJA-POLUDELA-Mercedes-zgazio-dve-devojcice-na-pesackom-dok-su-se-drzale-za-ruke

Izvor: medio.rs, 07.Dec.2014, 01:46

Kako nam je potvrdila portparolka prokupačke bolnice M. A. (15) je zadobila povrede lobanje, dok su I. B. (15) stradale obe potkolenice. One su zbog teških telesnih povreda prebačene u niški Klinički centar..Petnaestogodišnje M. A. i I. B. iz Prokuplja povređene su kada je na njih naleteo automobil...

Nastavak na medio.rs...

POLOMIO DEVOJKAMA LOBANJU I NOGE: Vozio bez vozačke dozvole pa ih pokosio na pešačkom!

Izvor: Kurir, 07.Dec.2014

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač putničkog vozila „mecedes“ C.S. iz Prokuplja, krećući se u pravcu Niša, na pešačkom prelazu u ulici Ratka Pavlovića oborio dve devojčice..PROKUPLJE - Vozač “mercedesa” C.S. (27) iz Prokuplja, koji je sinoć na pešačkom prelazu udario...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.