DS: Rejting nam je uništen “gebelovskim efektima”

Izvor: juGmedia, 10.Feb.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Rejting nam je uništen “gebelovskim efektima”

PROKUPLJE – Hapšenjima bez osnova i stalnim ponavljenim laži o žutim lopovima izazvan je “gebelsovski efekat” koji se odrazio na rejting Demokratske stranke (DS), zaključeno je danas na tribini prokupačkih demokrata.

Za Vučića 12 % birača 

“Zanimljiva je analiza najnovijih istraživanja janog mnjenja. 53% glasača kaže da će da izađe na predstojeće izbore i glasa. 30% se ne izjašnjava za koga, a 23% je opredeljeno. Od tih 23% 50% kaže da >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << će da glasa za Aleksandra Vučića i SNS. Pa koliku to podršku zapravo uživa SNS među biračima, 12%?”

Na tribini je predstvaljen rograma DS „Novi dnevni red za Srbiju“, a o njmeu su govorili  Nataša Vučković, potpredsednica DS i šefica poslaničke grupe u Narodnoj skupštini, Goran Ćirić, predsednik IO DS i narodni poslanik i dr Ivan Stefanović, ministar privrede Vlade u senci.

U saopštenju prosleđenom medijima navode se zaključci sa tribune, bez citata.

Pa se tako prenosi “da se danas, u vreme Vučićevog režima, jako teško živi, da režim ne iznalazi znanja, snage i mogućnosti da učini nešto pozitivno za Srbiju i narod. Ništa urađeno nije, a njihova ključna predizborna obećanja doživela su propast”

Borba protiv korupcije i organizovanog kriminala je farsa, smatraju demokrate,  koja je poslužila za obračun sa političkim protivnicima, pre svega sa članovima Demokratske stranke.

“Od stotinak hapšenja za medijske potrebe, u samo 3 slučaja postoji krivica. Ali je zato 100 puta ponovljena laž o žutim lopovima izazvala Gebelsovski efekat koji se odrazio na rejting Demokratske stranke”.

Navodi se da se DS zalaže da se penzije vrate penzionerima i da prestane stalni pritisak na zaposlene i pretnja otpuštanjima viškova radnika.

“Nikad nije bilo većeg stranačkog zapošljavanja, u javnom sektoru je bilo više od 20000 novih zapošljenja u poslednje dve – tri godine, a govori se o potrebi otpuštanja 30000 zaposlenih”.

Takođe je zaklučeno da sama SNS proizvodi nove, a ne rešava stare problem.

“Pretpostavljamo da želja da se problemi rešavaju postoji, ali očito da ne postoji znanje i sposobnost”.

(Kraj)mil
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.