DRAMA NA AUTOBUSKOJ STANICI Tinejdžer pobegao iz bolnice, zaključao se u toalet i pretio samoubistvom

Izvor: NiskeVesti.rs, 25.Feb.2016, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA AUTOBUSKOJ STANICI Tinejdžer pobegao iz bolnice, zaključao se u toalet i pretio samoubistvom

Prava drama odigrala se oko 21 sat sinoć na autobuskoj stanici Niš ekspresa u Prokuplju, kada se šesnaestogodišnji S.S. zaključao u toalet i pretio da će se povrediti. Mladić je, kako nezvanično saznajemo, pre toga pobegao iz bolnice.

Nakon više od jednog sata pregovora sa višim policijskim inspektorom drama je imala srećan kraj, a inspektor je uspeo da ubedi dečaka da otvori vrata i bezbedno ga preda lekarima Hitne službe Doma zdravlja u >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << Prokuplju.
Kako saznajemo, maloletnik romske nacionalnosti S.S. je ranije tokom jučerašnjeg dana primljen na Odeljenje hirurgije zbog infekcije na ruci. Iako je odmah želeo da napusti bolnicu, na nagovor oca je popustio i ipak ostao da leži na odeljenju.
Međutim, u večernjim satima uspeo je neopaženo da izađe sa odeljenja i pobegne iz bolnice.
Ostatak teksta pročitajte na Blic.rs

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.