DIREKTOR POSTAVIO ŽARDINJERE NA PROMETNU ULICU

Izvor: Kurir, 16.Sep.2010, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIREKTOR POSTAVIO ŽARDINJERE NA PROMETNU ULICU

Direktor Turističke organizacije u Kuršumliji, koji je i vlasnik kafane „Bole“ u centru grada, postavio žardinjere na prometnu ulicu

KURŠUMLIJA - On se ne boji policije i inspekcije!

Vlasniku kafane „Bole", koja se nalazi u centru Kuršumlije, bio je mali trotoar na koji je, kao i ostali kafići, postavio baštu, pa se proširio i na veoma prometnu ulicu, kojom se iz pravca Prokuplja ulazi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << grad. Naime, da bi dobio više prostora za baštu, vlasnik je žardinjere spustio na kolovoz.

Do pre dve godine zvanični vlasnik ove kafane bio je Slavko Ilić Bole, koji je tada kao kadar Demokratske stranke izabran na funkciju direktora Turističke organizacije, a kafanu je, kako nam je tada rekao, preveo na svoju radnicu. Međutim, iako svakodnevno doteruje piće u kafanu, Ilić ne želi da govori o bašti i kaže da kafana nije njegova.

- Za sve informacije u vezi sa baštom možeš da se obratiš vlasniku kafane, čije ime piše na izlogu - kaže Ilić i uz osmeh dodaje da su žardinjere teške, pa ne može da ih podigne na trotoar.

Formalno, Ilić je u pravu, ali nismo želeli da uznemiravamo ni krivu ni dužnu radnicu. Ako je razumljivo što ne reaguje lokalna vlast, čudno je da i policija ništa ne preduzima iako žardinjere ometaju saobraćaj. Kada smo u prolazu upitali jednog policajca da li žardinjere kafane „Bole", koje stoje na ulici, ometaju saobraćaj, on nam je ozbiljnim glasom rekao da mu to nije poznato.

(M. Đ.)

I nezgodan i human

Slavko Ilić Bole je pre pet meseci odležao 30 dana u zatvoru zbog napada na komunalnog inspektora, koji mu je naložio da u svom dvorištu izmesti kućicu za psa koja nije bila propisno udaljena od komšije. Međutim, on je i jedini političar u Kuršumliji koji je pokazao i humanost jer je pre nekoliko meseci poklonio polovinu svoje plate i nešto garderobe jednoj siromašnoj porodici.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.