DETALJI PADA DETETA SA PROZORA ZGRADE U PROKUPLJU: Poznato u kakvom je stanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 16:47

DETALJI PADA DETETA SA PROZORA ZGRADE U PROKUPLJU: Poznato u kakvom je stanju!

Lekarska ekipa zatekla je dete živo i sa teškim povredama prevezeno je hitno u bolnicu.

Trogodišnje dete palo je sa prozora zgrade u Prokuplju i hitno je prebačeno na Urgentno odeljenje prokupačke bolnice, a kako se saznaje ono je svesno i komunikativno.

- Dete je svesno, komunikativno, bez spolja vidljivih povreda uz bolnu osetljivost u predelu karlice i kukova. U toku je dijagnostika na Urgentnom odeljenju Opšte bolnice Dr Akleksa Savić - kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvor Kurira.

Dete je, da podsetimo, palo kroz prozor sa drugog sprata na beton.

Prema nezvaničnim informacijama, dete je u trenutku pada bilo samo u stanu, jer ga je majka nakratko ostavila.

- Žena je istrčala ispred zgrade samo da baci đubre. Čuli smo da su prozori bili zatvoreni, ali dete je uspelo nekako da otvori i ispadne - kažu komšije za Kurir.

Srbija Danas/Kurir/Preneo: P.S.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MAJKA IZAŠLA DA BACI SMEĆE, DETE (3) OTVORILO PROZOR I PALO Detalji drame u Prokuplju

Izvor: Kurir, 14.Feb.2024

Trogodišnjak koji je danas slučajno ispao kroz prozor sa drugog sprata je trenutno na Odeljenju hirurgije Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju i dobro je.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.