DEKU (79) UDARIO AUTO NA PEŠAČKOM PRELAZU U PROKUPLJU: Igrom slučaja na licu mesta bila doktorka

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 22:33

DEKU (79) UDARIO AUTO NA PEŠAČKOM PRELAZU U PROKUPLJU: Igrom slučaja na licu mesta bila doktorka

Detalji nezgode još uvek nisu poznati.

Muškarac star 79 godina iz sela Stražava udaren je danas oko podneva na pešačkom prelazu kod zgrade Suda u centru Prokuplja, potvrđeno je iz Policijske uprave i Opšte bolnice u Prokuplju.

Kako je direktorka Doma zdravlja Verica Bojčić Ilić objasnila, ona se u trenutku nezgode igrom slučaja našla na licu mesta i povređenom muškarcu odmah pružila prvu pomoć.

- Pošto sam lekar, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmah sam pritrčala čoveku. On je bio svestan i orijentisan, čak je ustao, seo na ivicu trotoara i potražio da mu dam malo vode - kazala je Ilićeva.

Prema njenim rečima, povređenom je krvario desni lakat, a iz Opšte bolnice gde je prevezen rečeno nam je da je dijagnostika još uvek u toku.

Na lice mesta došla je hitna pomoć i policija, a detalji nezgode još uvek nisu poznati.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.