ČETVORKA OBILA KIOSK U MALOJ PLANI

Izvor: Kurir, 05.Avg.2010, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČETVORKA OBILA KIOSK U MALOJ PLANI

PROKUPLJE - Prokupačka policija uhapsila je četvoricu mladića osumnjičenih za razbojništvo, saopštila je danas policija.

Privedeni su Branko Š. (23) iz Beograda, Marko Đ. (35) iz Male Plane, Slaviša R. (26) iz Surčina i Aleksandar G. (24) iz Batajnice. Oni su osumnjičeni za pljačku jednog kioska u Maloj Plani, gde su ukrali 54.000 dinara. Policija im je odredila pritvor od 48 sati i biće izvedeni pred istražnog sudiju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Četvorica mladića obili kiosk u Maloj Plani

Izvor: Glas javnosti, 06.Avg.2010, 07:32

PROKUPLJE - Prokupačka policija uhapsila je četvoricu mladića osumnjičenih za razbojništvo, saopštila je danas policija...Privedeni su Branko Š. (23) iz Beograda, Marko Đ. (35) iz Male Plane, Slaviša R. (26) iz Surčina i Aleksandar G. (24) iz Batajnice. Oni su osumnjičeni za pljačku jednog...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.