Briga za najsiromašnije u Prokuplju

Izvor: juGmedia, 02.Jan.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Briga za najsiromašnije u Prokuplju

PROKUPLJE –  Opština Prokuplje u saradnji sa Centrom za socijalni rad podelila je najsiromašnijima u ovoj opštini jednokratnu pomoć u iznosu od po 5000 dinara.

 Direktorka Centra za socijalni rad Snežana Vukadinović rekla je za opštinski sajt da je pomoć namenjena za 64 porodice i pojedince.

 „Saradnja sa rukovodstvom lokalne samouprave bila je izuzetno dobra tokom cele godine. Zahvalјujući >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << njihovom razumevanju mnogim porodicama i pojedincima smo podelili razne vrste pomoći“, rekla je ona i dodala da će se naredne godine određeni vidovi novčane pomoći povećati.

„I pored teške finansijske situacije iz budžeta smo izdvojili ukupno 320 hilјada dinara, koji će biti dodelјeni najugroženijim porodicama i pojedincima na celoj teritoriji opštine“, rekao je predsednik Opštine Prokuplјe Mirolјub Paunović i dodao da su tokom cele godine na razne načine pružali pomoć ugroženim porodicama i pojedincima.

 Izvor: Opština Prokulje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.