Besplatne škole plivanja u Dimitrovgradu i Prokuplju za mališane

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jul.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatne škole plivanja u Dimitrovgradu i Prokuplju za mališane

Deca uzrasta od 5 do 12 godina, osnove plivanja moći će da nauče od ponedeljka, 15. jula na kupališnom kompleksu u Dimitrovgradu i na Gradskom bazenu u Prokuplju.

Dimitrovgradska škola plivanja trajaće do početka školske godine, a prijavljivanje dece vršiće se u toku prvog dana.

Deca će tehnike plivanja savladavati 3 puta nedeljno - ponedeljkom, sredom i petkom, sa početkom od 10 sati. Deca u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Prokuplju imaće 18 časova obuke; foto: LJ. M.

Prokupački mališani koji ovog leta žele da nauče da plivaju, moći će to da urade na Gradskom bazenu. Obuku neplivača vodiće profesori DIF-a, instruktori plivanja, a po programu, planirano je da se održi 18 časova obuke.

Prijava je do kraja ove nedelje, odnosno do formiranja planiranog broja grupa, kako bi se obuka izvodila nesmetano i pre svega bezbedno.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.