Besplatna škola plivanja i vaterpola u Prokuplju

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Jul.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna škola plivanja i vaterpola u Prokuplju

Besplatna škola plivanja i vaterpola u organizaciji Opštine Prokuplje i Sportskog saveza opštine Prokuplje nastavlja sa radom na gradskom bazenu. Svakim radnim danom i subotom od 9 do 10.30 časova polaznici škole učiće stilove plivanja i upoznaće se sa osnovnim elementime tehnike prijema, dodavanja i šutiranja lopte.

- Upis je i dalje u toku. Pozivam sve zainteresovane da se jave kako bi formirali grupe. Škola plivanja je otvorena za mališane uzrasta >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << od 8 do 12 godina a škola vaterpola za decu uzrasta od 12 do 14 godina. Nakon formiranja grupa obuku mališana vodiće profesori fizičkog vaspitanja Ivan Kaličanin, Marko Ćurčić, Jelena Stojanović i Vojkan Okičić, rekao je Božidar Jović sekretar Sportskog saveza Opštine Prokuplje i dodao da sve informacije o školi plivanja i vaterpola zainteresovani mogu dobiti u Sportskom savezu i na telefone 063/419 99 84 i 061/ 60 61 014.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.