Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jan.2019, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus Niš ekspresa blokirao put Prokuplje-Ribarska Banja

Saobraćaj na putu Prokuplje - Ribarska banja u prekidu je kod sela Džigolj, nadomak Prokuplja, jer se u snegu zaglavio autobus Niš ekspresa.

Kako su rekli agenciji Beta u predstavništvu Niš ekspresa u Prokuplju, njihov autobus je imao havariju i ostao u snegu još juče po podne, a svi pokušaji da se pokrene i ukloni sa kolovoza su bili bezuspešni.

"Zbog ovakve situacije nismo mogli svojim automobilima ni do kuća, ni iz njih. Čistač snega, kao ni vozilo hitne pomoći u slučaju potrebe ovde neće moći da prođe", kazali su zabrinuti stanovnici Džigolja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

AUTOBUS KOD PROKUPLJA BLOKIRAO PUT NA 35 SATI Meštanij: Deca iz tri sela nisu išla u školu, a kad se digla gungula, sve je bilo rešeno za 10 MINUTA

Izvor: Blic, 11.Jan.2019, 11:45

Autobus "Niš ekspresa", koji je u selu Džigolj zbog snega ostao zaglavljen i više od 35 sati blokirao put put Prokuplje- Ribarska banja, jutros je izvučen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.