Umjesto da je pojede, zmija žabu spasila tokom poplava u Australiji

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 14.Jan.2011, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umjesto da je pojede, zmija žabu spasila tokom poplava u Australiji

Od svih nevjerovatnih fotografija koje su napravljene tokom poplava u australijskom Kvinslendu, ova slika žabe koja se vozi na leđima zmije definitivno zaslužuje titulu najzanimljivije. Kompjuterski tehničar Armin Gerlaš koji je prošle nedjelje došao da posjeti prijstelje u poplavljenom Dalbiju, odmah je primjetio nevjerovatni par i uslikao ih fotoaparatom.

Umjesto da pokuša da pojede svoj arhineprijatelja, zmija >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << je žabi poslužila kao transport.

„Bilo je nevjerovatno, nisam mogao da vjerujem,“ rekao je Armin kom je prijatelj, svjedok brojnih poplava, otkrio da tokom prirodnih katastrofa životinje često pomažu jedne drugim.

„Uobičajeno je da se u požarima, poplavama i drugim katastrofama životinje udruže,“ kaže Gelaš. „Moj prijatelj je video lisice i zečeve koji su tokom prirodnih katastrofa zaboravili na svoje prirodne instinkte.“
 
Izvor:RS Planeta

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.