Ugalj za TENT iz Tamnave tek krajem februara

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Nov.2014, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugalj za TENT iz Tamnave tek krajem februara

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će tek krajem februara biti obnovljena proizvodnja u Zapadnoj Tamnavi te da će tada početi isporuka uglja TENT-u.

Vučić je na 10. privrednoj konferenciji Rajfajzen banke rekao da posle poplava još nije izbačena voda iz Zapadne Tamnave i da očekuje da će se do prvog površinskog sloja, gde će moći da se kopa, stići do 15. decembra, a 20. januara očekuje da voda bude u potpunosti izbačena.

"Računajte >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da tek krajem februara u potpunosti obnovimo proizvodnju u Zapadnoj Tamnavi i počnemo da šaljemo ugalj u TENT i počnemo da proizvodimo električnu energiju", rekao je Vučić.

Vučić je naveo da Srbija ne bi bila u recesiji da nije bilo katastrofalnih poplava u maju.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.