SNAŽNA OLUJA pogodila Veliku Britaniju: 64.000 MUNJA, letovi OTKAZANI

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2018, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNAŽNA OLUJA pogodila Veliku Britaniju: 64.000 MUNJA, letovi OTKAZANI

U pojedinim delovima došlo i do poplava

 Najmanje 64.000 udara munja zabeleženo je u Britaniji tokom snažne oluje praćene grmljavinom, a na londonskom aerodromu "Stansted" došlo je do poremećaja letova zbog oštećenja sistema za sipanje goriva u letelice u koji je udario grom.

Pročitajte i: 

Nebo nad Britanijom sinoć su obasjale munje, a Rojters navodi da je u pojedinim delovima došlo i do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poplava i da su pojedina domaćinstva ostala bez struje.

Sistem za sipanje goriva na aerodromu "Stansted" je popravljen, ali se putnici upozoravaju da su i dalje moguća odlaganja ili otkazivanja letova.

"Inženjeri su stigli na lice mesta i ponovo osposobili sistem, ali letovi bi i dalje mogli da budu preusmereni, odloženi ili otkazani", saopšteno je sa "Stansteda".

AP prenosi da niskotarifni avioprevoznik "Rajaner" nije mogao da navede koliko je letova pogođeno, ali će za neke vraćati novac za karte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.