Izvor: Glas javnosti, 03.Mar.2010, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle poplave klizišta

KNJAŽEVAC - Poplave, odroni na putevima i klizištima ugrozili su i opštinu Knjaževac. Građani od sredine prošle nedelje nemaju zdravu pijaću vodu. Najgore je u ulici Bore Stankovića, gde je klizište "napalo" četiri kuće. Odnet je i deo utvrde u blizini mosta u centru grada.

- Prošlog četvrtka, uveče oko 19 sati, krenulo je klizište na moju kuću. Nemoćni smo da zaustavimo stihiju i jedino je preostalo da gledamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << nesreći u oči. Iz opštine su obećali pomoć, ali ova nepogoda je, izgleda, jača - jada se Ratomir Đorđević.

Duško Milošević, direktor Direkcije za izgradnju grada, izjavio je da se preduzimaju sve mere zaštite, a da velike štete pričinjavaju i podzemne vode.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.