Pogledajte UŽASAVAJUĆI trenutak kada je poplava bacila njegov auto KAO KUTIJU ŠIBICA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2017, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte UŽASAVAJUĆI trenutak kada je poplava bacila njegov auto KAO KUTIJU ŠIBICA (VIDEO)

Poplava je odnela 75 života.

Opšta kataklizma zahvatila je Peru ovog proleća, gde su odroni, poplave i klizišta odneli 75 života. Jedan hrabri (mada za to postoji i druga reč) čovek je rešio da pokuša da se probije kroz masivni vodotok, kada ga je nabujala voda podigla sa sve autom i bacila kao kutiju šibica u procep.

Hvalila se novim kolima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali onda su je ZAKOPALI komentarima: Napravila je SAMO JEDNU grešku (FOTO)

Ipak, u svakoj nesreći ima i malo sreće, pa je tako ovaj grozomorni sudar razbio šoferšajbnu vozila, što je omogućilo vozaču da spase sebi život - za dlaku!

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.