Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela sanacija zgrade suda u Šamcu

MODRIČA - U Šamcu je počela sanacija i rekonstrukcija zgrade Odjeljenja modričkog Osnovnog suda, za šta je Vlada Norveške donirala 300.000 KM, rekao je Zdenko Vranić, predsjednik Osnovnog suda u Modriči.

Vranić je rekao da će biti sanirana šteta nastala tokom poplava u maju prošle godine i obavljena rekonstrukcija cijelog objekta ukupne površine 404 metra kvadratna.

On je dodao da je rok za završetak >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << radova 31. maj, a sanacija i rekonstrukcija obavlja se u okviru Programa "Sanacija šteta od poplava u pravosudnim institucijama BiH", koji u saradnji sa Visokim sudskim i tužilačkim savjetom BiH realizuje Norveška.

Izvođač radova je "Gradnja invest" preduzeće iz Odžaka u Federaciji BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.