Izvor: Blic, 04.Jun.2023, 13:54

POPLAVE OPUSTOŠILE IVANJICU Domaćinstva odsečena od sveta, voda došla do crkve i škole (FOTO)

Danima unazad nevreme u Zapadnoj Srbiji pravi haos. Prvo su se na udaru našli Užice, Požega, Lučani i Čačak, a zatim je pogodilo i Ivanjicu. Usled obilne kiše u planinskim selima izlili su se pritoke Moravice i bujični potoci i potpuno uništili puteve. Odsečeno od sveta je nekoliko zaseoka, a do ostalih kuća jedva se prilazi samo traktorom. Uz mehanizaciju koja je izašla na teren, ni meštani ne sede skrštenih ruku već pomažu koliko mogu kako bi se što pre bar malo situacija normalizovala.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Katastrofa u Ivanjici: Meštani odsečeni od sveta, putevi uništeni, pokrenuta klizišta

Izvor: B92, 04.Jun.2023

Danima unazad, nevreme u Zapadnoj Srbiji pravi haos. Prvo su se na udaru našli Užice, Požega, Lučani i Čačak, a zatim je pogodilo i Ivanjicu...Usled obilne kiše u planinskim selima izlili su se pritoke Moravice i bujični potoci i potpuno uništili puteve. Odsečeno od sveta je nekoliko zaseoka,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.