Obaveštenje za vozače: U subotu blokada saobraćaja na kružnom toku kod Stop šop-a

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Feb.2024, 16:08

Obaveštenje za vozače: U subotu blokada saobraćaja na kružnom toku kod "Stop šop-a"

Žiteljima naselja Delijski Vis u Nišu je i dalje ugrožena bezbednost zbog čestih poplava kuća, podruma i garaža, koje nastaju usled jakih kiša a sve zbog neasfaltiranih ulica i nedostatka atmosferske kanalizacije, piše u delu saopštenja "Ugroženi žitelji Delijskog Visa".

"Nakon više organizovanih protesta I sastanaka sa rukovodstvom Grada Niša,  gradonačelnica je dala obećanje da će sve ulice >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << biti asfaltirane do Nove godine.

Nezadovoljni smo brzinom radova jer su do sada asfaltirane samo tri ulice i to ne cele već su dve polovično završene i sa samo prvim slojem"- poručuju meštani naselja Delijskog Visa.

Zbog svega nevedeg, meštani su najavili novu blokadu saobraćaja u subotu 10 februara od 17 do 18 sati.

Blokada će biti na kružnom toku kod tržnog centra Stop šop, u oba pravca.

Pozivamo vas da naš događaj medijski ispratite, kako bi šira javnost bila upoznata sa našim problemom.

Piše u saopštenju….

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

I ove subote protest meštana Delijskog visa, blokiraju kružni tok kod "Stop šopa"

Izvor: JužneVesti.com, 09.Feb.2024

Žitelji niškog naselja Delijski vis i ovog vikenda organizuju protest jer su, kako kažu, nezadovoljni brzinom radova u ulicama zbog čega su njihove kuće i dalje ugrožene. Protest je zakazan za subotu, 10. februar do 17 sati, na kružnom toku kod "Stop šopa", kada će biti i blokiran saobraćaj...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.