I ove subote protest meštana Delijskog visa, blokiraju kružni tok kod Stop šopa

Izvor: JužneVesti.com, 09.Feb.2024, 16:17

I ove subote protest meštana Delijskog visa, blokiraju kružni tok kod "Stop šopa"

Žitelji niškog naselja Delijski vis i ovog vikenda organizuju protest jer su, kako kažu, nezadovoljni brzinom radova u ulicama zbog čega su njihove kuće i dalje ugrožene. Protest je zakazan za subotu, 10. februar do 17 sati, na kružnom toku kod "Stop šopa", kada će biti i blokiran saobraćaj na ovom bulevaru u oba pravca.

Meštani ovog naselja svake subote izlaze na ulicu i ovo će biti 12. put da blokiraju saobraćaj u znak protesta, jer smatraju im je bezbednost ugrožena >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zbog čestih poplava u kućama, garažama i podrumima, koje nastaju zbog neasfaltiranih ulica i nedostatka atmosferske kanalizacije.

Nakon više organizovanih protesta I sastanaka sa rukovodstvom Grada Niša, gradonačelnica je dala obećanje da će sve ulice biti asfaltirane do Nove godine. Nezadovoljni smo brzinom radova jer su do sada asfaltirane samo tri ulice i to ne cele već su dve polovično završene i sa samo prvim slojem - poručuju meštani naselja Delijskog Visa.

Zato će u subotu od 17 do 18 sati u znak protesta blokirati saobraćaj na Bulevaru cara Konstantina, na kružnom toku kod tržnog centra "Stop šop".

Podsetimo, meštanima je gradonačelnica Dragana Sotirovski nakon obilaska naselja obećala asfaltiranje, ali su radovi ubrzo stali za šta je Sotirovski okrivila meštane jer “nisu bili složni”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.