Ministar bez portfelja Novica Tončev ustupio svoju platu socijalnoj ugroženoj porodici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2021, 14:36

Ministar bez portfelja Novica Tončev ustupio svoju platu socijalnoj ugroženoj porodici

Ministar bez portfelja zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština Novica Tončev poklonio je agregate i obišao tri najugroženija domaćinstva u opštini Crna Trava, a porodici Marinković je odlučio da ustupi jednu svoju ministarsku platu.

Tončev je obišao sela Kalna, Krivi Del i Sastav Reka, koja su ostala bez struje nakon poplava koje su zadesile jug Srbije, kao i porodice Mladenović i Marinković, čijim su najmlađim članovima poklonili kompjutere , bicikle >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i slatkiše, dodaje se u saopštenju iz kabineta ministra.

Ovo mi je veoma važno, jer želim da ljudi znaju da im je moj Kabinet uvek na raspolaganju za pomoć i podršku. Odlučio sam i da ustupim jednu moju ministarsku platu za pomoć porodici Marinković iz sela Kalna, kojih je ukupno sedmoro u domaćinstvu, kako bi nabavili hranu za stoku, a time obezbedili razvoj domaćinstva, poručio je Tončev.

Situacija u nerazvijenim opštinama je zaista nezahvalna, ali sa planom Vlade Srbije za razvoj ovakvih opština uveren sam da ćemo brzo imati konkretne rezultate, dodao je on.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.