Izvor: JUGpress.com, 07.Feb.2021, 17:36

Tončev u Crnoj Travi: Za pet najugroženijih porodica agregati

CRNA TRAVA

Ministar zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština Novica Tončev dopremio je U Crnu Travu danas pet agregata za najugroženije porodice .

„Veoma je važno pravovremeno odgovoriti na potrebe građana, posebno u urgentnim situacijama. Danas sam ovde u Crnoj Travi, u ime Vlade Republike Srbije, da pružimo podršku domaćinstvima koja su se suočila sa nestankom električne energije”, rekao je Tončev .

“Od početka katastrofe, koja je zadesila >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << opštine na jugu Srbije, moj kabinet i ja smo svakodnevno u kontaktu sa lokalnim samoupravama i na raspolaganju za svaku pomoć i podršku. Moj zadatak kao ministra jeste da stvorim prilike za rast i razvoj nerazvijenih opština, ali i da pomognem u situacijama koje narušavaju normalno funkcionisanje svakog domaćinstva i svakog pojedinca”, dodao je Tončev.

“Direktan kontakt je ključan, kako sa predstavnicima loklanih samouprava tako i sa građanima jer je to najbolji način da steknete realan uvid u probleme, a onda ih adekvatno i rešite. Moj kabinet i ja ćemo uvek pružiti svoj maksimum da odgovorimo na sve zahteve i potrebe ljudi u redovnim okolnostima, a naručito u vanrednim situacijama,“ rekao je Tončev .

On se u Surdulici sastao i sa predsednikom opštine Crna Trava, Slavoljubom Blagojevićem sa koji su razgovarali o aktuelnim problemima i načinima prevazilaženja ove situacije.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

UGROŽENIMA U OPŠTINI CRNA TRAVA PET AGREGATA ZA STRUJU Tončev: Vlada Srbije mora da reši problem i uradi novu infrastrukturu

Izvor: Blic, 07.Feb.2021

Ministar bez portfelja zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština, Novica Tončev, uručio je danas najugroženijim porodicama u opštini Crna Trava pet agregata za stabilizaciju situacije sa strujom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.