Ministar Gašić koordinira svim aktivnostima u Obrenovcu

Izvor: Blic, 03.Jun.2014, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Gašić koordinira svim aktivnostima u Obrenovcu

Ministar odbrane Bratislav Gašić će, u ime Vlade Srbije, koordinirati svim aktivnostima na otklanjanju posledica poplava i pružanju pomoći građanima u Obrenovcu, odlučila je Vlada na današnjoj sednici.

Gašić će, u ime Vlade Srbije, rukovoditi aktivnostima na obezbeđivanju životnih uslova u Obrenovcu i pružanju pomoći građanima i organizacijama koji su pretrpeli štete i otklanjanju posledica poplava, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zaključeno je na sednici.

Vlada je takođe donela odluku da Republička direkcija za robne rezerve bespovratno isporuči milion litara naftnih derivata za potrebe otklanjanja posledica od katastrofalnih poplava na područjima ugroženih opština i gradova.

Raspodelu naftnih derivata koordiniraće Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.