HAVARIJA U CENTRU GRADA: Voda tekla satima i izdigla asfalt, građani u neverici

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 09:10

HAVARIJA U CENTRU GRADA: Voda tekla satima i izdigla asfalt, građani u neverici

Okupljeni građani pitaju se zašto voda i dalje izvire i zašto nije zatvoren dovod.

Jutros nešto pre 6 sati stanovnike zagrebačke četvrti Trešnjevka Sjever probudila je poplava nastala nakon što je pukla vodovodna cevi u Selskoj ulici. Brojni podrumi i sutereni su poplavljeni, a na terenu su vatrogasci i druge službe koje pomažu građanima da ispumpavaju vodu iz poplavljenih prostorija.

Najteže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanje je u Selskoj i okolnim ulicama - Grobničkoj, Hreljinskoj, Crikveničkoj i Veprinačkoj ulici, gde se voda u bujicama sliva.

Poplavljene su i prostorije fudbalskog kluba Trešnjevka, a voda je doprla i do sportske dvorane Trešnjevka, poznatije kao Kutija šibica.

Saobraćaj Selskom ulicom je obustavljen, a voda je izdigla asfalt i verovatno će biti potrebni veći zahvati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika poplava na Trešnjevki u Zagrebu, pukla vodovodna cev

Izvor: Blic, 26.Sep.2021

Jutros, nešto pre šest sati stanovnike zagrebačke četvrti Trešnjevka Sever probudila je poplava izazvana pucanjem vodovodne cevi u Selskoj ulici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.