POMRAČENJE SUNCA U REŽIJI NIKOLE JOKIĆA ILI DIZANJE FINIKSA IZ PEPELA? Sve je spremno za 4. meč polufinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije!

Izvor: HotSport.rs, 07.Maj.2023, 09:59

POMRAČENJE SUNCA U REŽIJI NIKOLE JOKIĆA ILI DIZANJE FINIKSA IZ PEPELA? Sve je spremno za 4. meč polufinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije!

Sinoć smo imali priliku da uživamo u najnovijem duelu između Karija i Lebrona, a večeras su na programu još dve utakmice polufinalnih serija plej-ofa NBA lige. Sinoć smo imali priliku da uživamo u najnovijem duelu između Karija i Lebrona, a večeras su na programu još dve utakmice polufinalnih serija plej-ofa NBA lige. Najpre od 21.30 ... Read more
The post POMRAČENJE SUNCA U REŽIJI NIKOLE JOKIĆA ILI DIZANJE FINIKSA IZ PEPELA? Sve je spremno za 4. meč polufinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Pomračenje sunca

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Denveru nedovoljno i 53 poena Jokića, Finiks izjednačio na 2:2

Izvor: Beta, 08.Maj.2023, 07:40

Košarkaši Finiksa pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Denvera sa 129:124 i tako izjednačili na 2:2 u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.Nagetsima nije bila dovoljna ni sjajna partija Nikole Jokića koji je ubacio 53 poena što je njegov novi rekord u plej-ofu NBA lige. Srpski...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.