Moguće odlaganje rasprave o rezoluciji Srbije

Izvor: S media, 04.Sep.2010, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguće odlaganje rasprave o rezoluciji Srbije

Rezolucija Srbije o Kosovu definitivno će idućeg četvrtka, 9. septembra, biti na dnevnom redu Generalne skupštine UN, ali postoji mogućnost odlaganja rasprave o tom dokumentu, i to na samoj sednici, rečeno je danas Tanjugu u UN.

Portparol predsedništva Generalne skupštine UN Žan-Viktor Nkolo potvrdio je dopisniku Tanjuga da do danas niko nije tražio pomeranje datuma za koji je predvidjena rasprava o srpskoj rezoluciji.

Zbog složene procedure za >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << to više nema ni vremena, precizirao je Nkolo.

On je medjutim objasnio da postoji mogućnost da se rasprava o rezoluciji odloži, jer države članice UN to mogu da zatraže na samoj sednici.

Nkolo je potvrdio da, povodom savetodavnog mišljenja Medjunarodnog suda pravde o jednostrano proglašenoj nezavisnosti Kosova, nije podneta nijedna druga rezolucija, niti bilo kakav amandman na postojeću rezoluciju Srbije.
Pogledaj vesti o: Pomeranje sata

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.