Tačijeva inauguracija uz suzavac, daleko od građana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2016, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tačijeva inauguracija uz suzavac, daleko od građana

U Prištini je danas, uz manji incident, kada su neposredno pred početak bačena dva suzavca, održana inauguracija kosovskog predsednika Hašima Tačija, koji je u svom obraćanju rekao da posle svih bitki za slobodu i nezavisnost Kosova sledi i zajednička borba za učlanjenje u UN, NATO i EU.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PRIŠTINA POD OPSADOM POLICIJE Raste napetost zbog Tačijeve inauguracije

Izvor: Blic, 08.Apr.2016

U Prištini je pojačano prisustvo pripadnika Kosovske policije zbog inauguracije Hašima Tačija kao novog kosovskog predsednika...Policajci se mogu videti na prilazima gradu, a pojačano prisustvo je u blizini kosovske skupštine i vlade, navodi Tanjugov izveštač sa lica mesta...Poslednje pripreme...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.