Tači: Pripremamo se da tužimo Srbiju za genocid

Izvor: BKTV News, 05.Apr.2017, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Pripremamo se da tužimo Srbiju za genocid

Ponovo provokacije Prištine!

Nakon neuspelog pokušaja da samo usvajanjem zakona Kosovske bezbednosne snage transformiše u vojsku, kosovski predsednik Hašim Tači sa ponovo najavljuje da se, kako kaže, Priština priprema da "tuži Srbiju za genocid na Kosovu".

Tači opet preti: Kosovo će biti izbačeno iz Ustava Srbije, Vučić neće moći da ometa!

"To je proceduralni aspekt koji moramo da poštujemo. Mi, takođe, moramo da preduzmemo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nekoliko proceduralnih koraka potrebnih na polju demokratije, kao i neke korake za dobijanje pristupa i neosporne pravne osnove našeg prava da optužmo Srbiju za genocid na Kosovu", rekao je Tači za prištinsku Bota Sot.

"Tako nećete moći"! Tramp zabranio Tačiju da formira vojsku Kosova!
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači preti: Kosovo će tužiti Srbiju za genocid!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2017

Nakon neuspelog pokušaja da samo usvajanjem zakona Kosovske bezbednosne snage transformiše u vojsku, kosovski predsednik Hašim Tači sa ponovo najavljuje da se, kako kaže, Priština priprema da "tuži Srbiju za genocid na Kosovu"...- To je proceduralni aspekt koji moramo da poštujemo. Mi, takođe,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.