Srbi sa Kosova očekuju od Deklaracije rezultate na terenu

Izvor: S media, 31.Jul.2011, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi sa Kosova očekuju od Deklaracije rezultate na terenu

Usvajanje Deklaracijei Skupštine Srbije veoma značajno, ocenjuju Srbi sa Kosova i očekuju da će to doneti konkretne rezultate na terenu.

Srbi sa Kosova i Metohije ocenili su da usvajanje Deklaracije koju su jutros rano izglasli poslanici Skupštine Srbije, veoma značajno i očekuju da će to doneti konkretne rezultate na terenu

Načelnik Kosovsko-mitrovačkog okruga Radenko Nedeljković izjavio je da je usvajanje Deklaracije u Skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Srbije značajan korak i osnov za dalje mere koje vlada Srbije treba da preduzme.

- Deklaracija je platforma na osnovu koje treba da se sačini kompletan plan oko preduzimanja daljih mera od strane vlade na ovim prostorima -rekao je Nedeljković.

Tadić: Rešenje krize pregovori, a ne rat!

Tekst Deklaracije: Osuda nasilja i mirno rešenje

Predsednik opštine Zubin Putok Slaviša Ristić izjavio je da se nada da će Deklaracija koja je usvojena u Skupštini Srbije dati konkretne rezultate.

- Srbi sa Kosova i Metohije očekivali su jasniju i precizniju poruku, ali hoću da verujem da će Srbija stati iza nas - rekao je on.

Ristić je dodao je potrebno jedinstvo srpskog naroda ne samo na Kosovu nego i centralnoj Srbiji zbog situacije u kojoj smo se našli.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.