Rasprava o ministru Rikalu

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprava o ministru Rikalu

Na sednici kosovske skupštine u utorak raspravljalo se o optužbama protiv ministra poljoprivrede Nenada Rikala da je počinio ratni zločin tokom sukoba na Kosovu 1999 NA sednici kosovske skupštine u utorak raspravljalo se o optužbama protiv ministra poljoprivrede Nenada Rikala da je počinio ratni zločin tokom sukoba na Kosovu 1999. Interpelaciju premijeru o Rikalu postavila je poslanička grupa Demokratskog saveza Kosova nekadašnjeg premijera Ise Mustafe. Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još - Ruše Rikala, ciljaju kasu Premijer Ramuš Haradinaj je na optužbe opozicije rekao da policija nema prijavljeno da je Rikalo maltretirao žitelje prištinskog naselja Dardanija. Poslanik Srpske liste i jedan od potpredsednika kosovskog parlamenta Slavko Simić rekao je da pojedini albanski političari stvaraju "atmosferu linča" protiv ministra poljoprivrede. Među optužbama opozicije je i da je Rikalo zahtevao od suseda u zgradi u kojoj je stanovao da se čiste stepenice.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Oštra rasprava u Skupštini Kosova o Nenadu Rikalu

Izvor: N1 televizija, 03.Okt.2017

Skupština Kosova je oštro raspravljala o navodnim optužbama protiv ministra poljoprivrede Nenada Rikala, kog grupa od oko dvadesetak građana optužuje da je počinio ratni zločin tokom sukoba na Kosovu. Poslanici Samoopredeljenja zatražili su da se rasvetli istina o Rikalu...Izvor: N1..Skupština...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.