Izvor: Blic, 20.Nov.2023, 13:31

"PONEKAD I DA SE ISPOD KAMENA SAKRIJEMO" Vučić o Kosovu na obeležavanju Dana SANU: Bolje i vreme da kupujemo, a da se ne odreknemo onoga čega ne smemo i ne možemo da se odreknemo (VIDEO)

- Uvek treba da težimo kompromisu, ali ne treba da se odreknemo onoga što je naše po međunarodnom pravu, ne treba da se odreknemo naše teritorije. Da pokušamo da sačuvamo mir, a ponekad da se i ispod kamena sakrijemo, da ne ugrozimo budućnost naše zemlje i da čekamo povoljnu priliku da sa istinom i pravdom izađemo pred svet i dobijemo poštovanje sveta - rekao je predsednik Aleksandar Vučić na obeležavanju Dan SANU.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić jasan: Samo su Srbi bili ugroženi, nikada Albanci

Izvor: B92, 21.Nov.2023, 11:16

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je za Beograd značajna saradnja sa NATO i KFOR kako bi sačuvali mir na Kosovu i Metohiji...Vučić je na konferernciji za medije sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom istakao da su samo Srbi bili ugroženi i da Albanci nikada nikada nisu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.