Odbojkašicama iz Lebana, Bugarske i Makedonije onemogućen ulazak na KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2022, 22:10

Odbojkašicama iz Lebana, Bugarske i Makedonije onemogućen ulazak na KiM

Odbojkašicama iz Bugarske, Severne Makedonije i Lebana nije dozvoljen ulazak na Kosovo i Metohiju, gde se održava 8. Vidovdanski turnir u ženskoj odbojci, saopštila je danas Opština Gračanica.

Kako se navodi u saopštenju, turnir se održava u Donjoj Gušterici, u organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba (ŽOK) "Vidovdan" na sportskom terenu OŠ "Knez Lazar".

Ulazak na KiM nije dozvoljen ŽOK "Slavija" iz Sofije, ŽOK "Marica" iz Plovdiva, ŽOK "Jantavolej" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Skoplja i ŽOK "Radan" iz Lebana.

Predstavnik ŽOK "Vidovdan" Vladan Trifić, na otvaranju turnira, rekao je da će se zbog ovakve situacije jedan deo turnira odigrati u Donjoj Gušterici, a drugi u Lebanu.

Kako je dodao, u Donjoj Gušterici igraće vršnjakinje iz ŽOK "Vidovdan" iz Donje Gušterice i Gračanice, ŽOK "Ozren" iz Sokobanje i ŽOK "Sokolica" iz Zvečana.

Trifić je rekao da mu je veoma teško jer se politika još jednom umešala u sport.

"Mi se politikom ne bavimo, samo želimo da nam se daju lopte i dozvoli da igramo odbojku", poručio je Trifić.

Trifić je rekao da pobednici neće biti proglašeni i zahvalio predsedniku opštine Lebane što je primio ekipe koje su vraćene i što će organizovati drugi deo turnira.

U ime Kancelarije za Kosovo i Metohiju turnir je zvanično otvorio Đorđe Stakić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opština Gračanica: Odbojkašicama iz Lebana, Bugarske i Severne Makedonije onemogućen ulazak na KiM

Izvor: RTS, 02.Jul.2022

Odbojkašicama iz Bugarske, Severne Makedonije i Lebana nije dozvoljen ulazak na KiM, gde se u organizaciji ŽOK "Vidovdan" na sportskom terenu OŠ "Knez Lazar" u Donjoj Gušterici održava osmi Vidovdanski turnir u ženskoj odbojci, navodi se na sajtu opštine Gračanica. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.