Mrkonjić ne razmišlja o izborima

Izvor: B92, 14.Jan.2013, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić ne razmišlja o izborima

Kruševac -- Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić izjavio u Kruševcu da je Vlada jedinstvena po svim pitanjima i da je ubeđen da će ona opstati, dok o izborima ne razmišlja.

Vlada radi kao jedan ozbiljan tim, kazao je Mrkonjić istakavši da je spreman i da preda dužnost u ministarstvu saobraćaja, ukoliko oni koji vode državu procene da to treba da se uradi.

“Što se izbora tiče, to mene uopšte ne interesuje, sutra sam spreman da predam dužnost, ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oni koji vode Vladu i državu tako procene”, kazao je Mrkonjić Tanjugu.

Krajnje je vreme da shvatimo, kaže Mrkonjić, da se veliki projekti ne mogu raditi u mandatu jedne Vlade i dodaje da treba dati šansu ljudima da završe te velike projekte, bez obzira na to koliko su mandata u vlasti.

Komentarišući različite reakcije, nakon postavljenja Saše Mirkovića za pomoćnika ministra saobraćaja, Mrkonjić je kazao da su takvi “tekući problemi” uobičajeni za jednu novu Vladu i da se takva pitanja “rešavaju u hodu”.

“S obzirom na iskustvo koje imam, siguran sam da su takvi problemi beznačajni i mislim da su oni sada prevazidjeni”, rekao je Mrkonjć.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrkonjić: Vlada ostaje, nema izbora

Izvor: Kurir, 14.Jan.2013

Što se izbora tiče, to mene uopšte ne interesuje, sutra sam spreman da predam dužnost, ukoliko oni koji vode vladu i državu tako procene, kazao je ministar saobraćaja..KRUŠEVAC - Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić izjavio je danas u Kruševcu da je Vlada Srbije jedinstvena po svim pitanjima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.