Ministar Vulin:  Štrajk Obradovića i Ševrlića je lažan i besmislen koliko je lažna i besmislena vest zbog koje štrajkuju

Izvor: Večernje novosti, 10.Maj.2020, 20:01

Ministar Vulin: Štrajk Obradovića i Ševrlića je lažan i besmislen koliko je lažna i besmislena vest zbog koje štrajkuju

Ministar odbrane Aleksandar Vulin prokomentarisao je štrajk glađu koji sprovode Boško Obradović i Miladin Ševarlić Ministar odbrane Aleksandar Vulin prokomentarisao je štrajk glađu koji sprovode Boško Obradović i Miladin Ševarlić.- Eliot Engel, glavni šiptarski lobista i Medlin Olbrajt jedan od nosilaca kampanje laži koja se završila bombardovanjem Srbije optužuju Vučića za diktaturu jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je više nego i jedan Srbin od 1999. godine sprečio šiptarske pokušaje da stvore nezavisno Kosovo - rekao je danas predsednik Pokreta socijalista i ministar odbrane Aleksandar Vulin. - Istog dana i Ševarlić i Obradović štrajkuju glađu da bi nekako potvrdili lažne i besmislene vesti Đilasovih medija o nezavisnom Kosovu. Štrajk im je lažan i besmislen koliko je i lažna i besmislena vest zbog koje štrajkuju, a Ševarlić i Obradović Đilasu vrede koliko i lažne vesti koje pušta - poručio je Vulin.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.