Izvor: S media, 23.Dec.2012, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV: Čanku ponovo prete smrću!

Predsedniku Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenadu Čanku je putem društvene mreže Fejsbuk ponovo upućena pretnja smrću, o čemu je obaveštena i policija, saopštila je danas ta stranka.

"Otvorene pretnje i najgrublje uvrede na račun Nenada Čanka na društvenim mrežama su odavno postale svakodnevica, jednako kao što su to i grafiti, skandiranja i druge pretnje. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Fejsbuku postoje čak i grupe i stranice posvećene pretnjama i vredjanju Nenada Čanka", piše u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je ovaj put anonimni pisac, ili više njih, uz pogrde koje su se nedavno mogle pročitati u štampi, poslao i ličnu poruku na fan stranici Nenada Čanka u kojoj predsedniku LSV poručuje da će uskoro biti mrtav.

"Podsetimo, zbog dugogodišnjih pretnji po bezbednost i brojnih slučajeva uznemiravanja, Nenad Čanak je pre više od dve godine zatražio policijsko obezbedjenje, ali je njegov zahtev odbijen", navodi se u saopštenju za javnost Lige socijaldemokrata Vojvodine.

(Beta, Foto: Beta/AP/Dragan Gojić/EV)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.