Kosovo se priprema da kupi helikoptere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2017, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo se priprema da kupi helikoptere

Kosovski premijer Isa Mustafa imenovao je danas međuministarsku komisiju koja bi, kako se navodi, trebalo da stvori uslove za kupovinu helikoptera.

Mustafa je naglasio da je opremanje kosovskih institucija sa helikopterima i povećanje vazdušnih kapaciteta, koji do sada nisu postojali, sada neophodno da bi se suočili sa vanrednim ili drugim situacijama, navodi se u saopštenju vlade u Prištini.

Na sastanku, kojem su prisustvovali prvi zamenik premijera Hajredin Kuči, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ministri Haki Demolli, Imet Rahmani, Skender Hiseni, komandant BSK-a, general-potpukovnik Rahman Rama i direktor policije Špend Medžuni, međuministarski tim je predstavio Mustafi adekvatne procene ovog pitanja.

Nakon opsežnih razgovora, odlučeno je da se reše proceduralna pitanja i da se uspostave kontakti sa kompanijama za kupovinu helikoptera, stoji u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.